REGISTREER HIER MET UW CODE

Zonne-energie is én blijft de toekomst

Al in 2008, nog voordat de Vlaamse zonnepanelenmarkt tot recordhoogte zou stijgen, nam beursorganisator Delfico bv het initiatief voor de allereerste zonne-energievakbeurs in de Benelux. En sinds 2018 is de vakbeurs – na een onderbreking van drie jaar omwille van de economische dip in de Belgische solarmarkt – weer helemaal terug!


Heroplevende markt

De solarmarkt is ‘volwassen’ geworden. Overheden stimuleren de groei met campagnes, en ook bedrijven investeren steeds meer solaroplossingen. Nooit eerder stond groene energie zo hoog op de agenda!


Internationaal ontmoetingsplatform

InterSolution is reeds jarenlang een internationaal B2B-forum voor de solarindustrie, waar vraag en aanbod elkaar treffen. Standhouders komen uit België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Slovenië, Israël enzovoort. Voor veel internationale exposanten is InterSolution hun voornaamste toegangspoort tot de Belgische markt.


Kwaliteitsvolle contacten

Op InterSolution ontmoet u alleen maar kwaliteitsvolle, professionele solarcontacten, want de vakbeurs past een grondige selectie toe inzake het profiel van de bezoekers. Zo kunnen we garanderen dat uw deelname rendeert.


Solarprofessionals

Voorbije editie kwam 16% van de bezoekers uit Nederland. De grootste groep bezoekers kent traditiegetrouw een achtergrond uit de bouwsector; als elektricien, als solarteur of als fabrikant. Maar ook bouwaannemers, installateurs, studiebureaus, dakwerkers, loodgieters, architecten, verdelers, verwarmingstechnici, openbare besturen en andere solarprofessionals actief in consultancy, hernieuwbare energie of zwembaden zijn telkens goed vertegenwoordigd.


Bent u producent of groothandelaar van solarinstallaties en toebehoren? Dan mag uw stand niet ontbreken op dé netwerk- en vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux!Officiële beurscatalogus

uitgegeven door: