Op InterSolution 2023 maakt u kennis met de nieuwste oplossingen en innovaties van toonaangevende aanbieders van alle typen zonnepanelen, opslagsystemen, omvormers, montagesystemen en gerelateerde producten. Hieronder vindt u een greep uit de nieuwigheden die u kunt ontdekken.

BATTERY SUPPLIES
Slimme systemen voor professionals en particulieren

Batterij-expert Battery Supplies ontwikkelde een gamma Li-ionbatterijen voor de opslag van hernieuwbare energie en dat zowel voor de industrie, KMO's als particulieren. Deze energieopslag verhoogt niet alleen de zelfconsumptie maar dient tegelijk ook om de pieken af te vlakken en voor netondersteuning op spot- en onbalansmarkt.


BYD BATTERY-BOX
Flexibiliteit. Betrouwbaarheid. Expertise. Dat is Battery-Box.

Bij BYD Battery-Box draait onze inzet om het aanbieden van batterijen met een flexibel universeel ontwerp die het perfecte opslagsysteem bieden voor elk individueel gebruik over de hele wereld. Flexibiliteit is altijd gegarandeerd door onze brede compatibiliteit met omvormers en onze schaalbaarheid van producten wanneer dat nodig is. Nu gaan we een stap verder door de lancering van de Battery-Max Lite voor industriële en commerciële toepassingen.


CARLO GAVAZZI
Tweerichtingsmeting bij certificaatgerechtigde hybride omvormers

De EM111 van Carlo Gavazzi kan bij monofasige installaties geplaatst worden om, naast de groene stroom, ook de grijze stroom te meten. Voor 3-fasige installaties is er EM340. Je moet dan de gemeten 'grijze stroom' in mindering brengen van wat de oorspronkelijke groenestroomteller registreert bij het doorgeven van meterstanden om GSC aan te vragen.


DURASUN
Lancering JULLIX op InterSolution 2023

Stop je ook altijd zoveel werk in het trekken van kabels om de correcte communicatie met een thuisbatterij te realiseren? Verlies geen tijd meer dankzij de nieuwste ontwikkeling van het R&D team. Met JULLIX installeer je een thuisbatterij quasi draadloos en bespaar zo tijd en geld. Kom naar de Durasun-stand 8638 en ontdek dit staaltje technologie! Of volg één van onze masterclasses in de conference room. JULLIX... Plug & charge!


ECOSTAL
Ecostal - groothandel in fotovoltaïsche oplossingen

We zijn ons bewust van de vele veranderingen in het veld en investeren voortdurend in het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om de klimaatuitdagingen van morgen het hoofd te bieden. Daarom bieden we onze installateurs nieuwe oplossingen aan: laadpalen voor elektrische auto's en opslag.


ESDEC
Snel en betrouwbaar installeren op commerciële daken: zuid-opstelling

Betrouwbaar en snel installeren op grootschalige commerciële daken deed je al met FlatFix Wave Plus in duale oost-westopstelling en begin 2023 wordt daar een enkele zuid-opstelling aan toegevoegd! Met nog hogere klemkracht, waardoor minder ballast nodig is en er in hogere windzones geïnstalleerd kan worden.


EURO-INDEX
Meetapparatuur voor duurzame klimaattechnieken

Verhoog het rendement van PV-installaties door deze te testen met de THT300. Dankzij een meetbereik tot 650° en thermische resolutie van 384 x 288 px, is deze warmtebeeldcamera uitgerust om afwijkingen en hotspots te detecteren. Ontdek de THT-serie en andere meetapparatuur voor zonnepanelen, elektrische installaties en laadpalen op stand 8414.


KRANNICH SOLAR
Krannich Solar op InterSolution 2023

Bij InterSolution van dit jaar ligt de focus op:

Bekijk de verkrijgbare producten nu in de Krannich-webshop. Hierdoor kan je makkelijk uw orders raadplegen.


LIBRA ENERGY
De compacte Goodwe Lynx Home U past perfect in ieder huishouden

De Lynx Home U-serie van GoodWe is een lithiumbatterij met een laag voltage, speciaal ontworpen voor residentiële toepassingen. Laat je verrassen door de batterijprestaties, veilige batterijtechnologie (LFP) en geoptimaliseerde gebruikersbeleving. De ingebouwde automatische herkenningsfunctie en plug & play zorgen voor een eenvoudige installatie.


MOUNTING SYSTEMS GMBH
Met hernieuwbare energie tegen klimaatverandering: wij leggen de basis

Sinds 1993 leggen wij de basis om zonne-energie beschikbaar te maken voor de hele wereld. Onze afdelingen plannen PV-montagesystemen voor daken, commerciële installaties en zonneparken - ongeacht locatie, grootte of complexiteit. Wij staan voor kwaliteit, geavanceerde innovaties en betrouwbare partnerschappen, evenals voor service en klantgerichtheid.


OCTAVE
Circulaire batterijsystemen voor energieopslag bij bedrijven

Een efficiënt en betrouwbaar energieopslagsysteem met hoog-kwalitatieve batterijen uit elektrische voertuigen. Bedrijven kunnen aan de hand van dit systeem hun productie en consumptie van hernieuwbare energie optimaliseren. De in-house ontwikkelde monitoring technologie stelt Octave in staat om een capaciteitsgarantie van 10 jaar aan te bieden.


QCELLS
Qcells stelt nieuwe normen met Q.PEAK DUO-G11 zonnepanelen

Q.PEAK DUO-G11 serie combineert state-of-the-art technologie, efficiëntie van meer dan 20%, hogere oppervlakteprestaties en kostenreductie. Q.PEAK DUO BLK M-G11 maakt een vermogen tot 400 Wp mogelijk en is een van de krachtigste zonnepanelen die geschikt zijn voor residentiële oplossingen. QCPV getest door TÜV Rheinland.


SCHLETTER SOLAR
Schletter Group: materiaal geoptimaliseerde montageoplossingen

Minder materiaal bij dezelfde of betere draagkracht en snelle montage op de bouwplaats - dat is een rode draad door alle producten van Schletter. Op InterSolution laat de Schletter Group met de Schletter ProLine en de FixGrid Pro zien hoe dit tot uiting komt in hun producten voor hellende en platte daken.


SHENZHEN GROWATT NEW ENERGY CO., LTD.
De introductie van Growatt New Energy

Growatt is een van de wereldwijd leidende spelers in duurzame decentrale opwekking van energie. Wij zijn gespecialiseerd in groene opwekking van energie, opslag en slim beheer van energieverbruik.


SOLAREDGE
Ervaar de kracht van SolarEdge Home: DC-gekoppeld, slim energiebeheer

SolarEdge Home is het slimme energie-ecosysteem waarmee huiseigenaren zelfstandig hun eigen energie kunnen beheren. Het is DC-gekoppeld om meer vermogen uit elk paneel te halen, terwijl productie, verbruik, batterijopslag, opladen van EV’s en back-up naadloos zijn geïntegreerd - allemaal geoptimaliseerd voor minimale elektriciteitskosten. 


SOLARTODAY
Dé internationale groothandel voor installateurs

SolarToday heeft een assortiment A-merken van zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en opslag. Het team van specialisten adviseert en ondersteunt bij uw projecten. Zo bespaart u tijd en geld! Met vijf vestigingen in Nederland én een nieuwe vestiging in België (Beernem), is er altijd een vestiging bij u in de buurt.


SOLIS (GINLONG TECHNOLOGIES)
Solis is een van de grootste fabrikanten van string-omvormers

Solis (Stock Code: 300763.SZ), opgericht in 2005, is een van de meest ervaren en grootste fabrikanten van omvormers voor zonne-energie.


SUNWAYS TECHNOLOGIES
Sunways maakt zich op voor InterSolution 2023

Kom Sunways ontmoeten op InterSolution op 25-26 januari 2023 in Gent, België. U vindt het team van Sunways in Flanders Expo, in hal 8 op stand 8411. Sunways zal haar goed ontvangen on-grid oplossingen presenteren, evenals haar langverwachte energieopslag-oplossingen en andere kernproducten. We hebben ook een speciale code waarmee u gratis toegang krijgt: SE10073549.


TESVOLT
De Tesvolt E-serie - opslagsystemen met extra energie

De nieuwe opslagsystemen uit de E-serie bieden maximale power met een prima prijs-kwaliteitverhouding dankzij de nieuwste generatie lithium-ion cellen van Samsung SDI in combinatie met onze Dynamix Battery Optimizer (DBO). Het resultaat: optimale LCOS, lagere investeringen en bedrijfskosten. Ontdek buitengewoon vermogen bij minimaal ruimtebeslag.


TW SOLAR
De introductie van TW Solar

TW Solar betrad de module-industrie in 2013, en richtte in 2016 zijn hoogrendement module O&O afdeling op. Met meer dan tien jaar investeringen in technologie heeft TW Solar volledig flexibele, loodvrije, milieuvriendelijke overlappende modules en een reeks halfcel modules ontwikkeld die voldoen aan de gedifferentieerde behoeften van de markt.


WEIDMÜLLER BENELUX
Oplossingen voor fotovoltaïsche daksystemen

Onze DC combiner boxen PV Next Mini vereenvoudigen de installatie en bieden bescherming tegen kortsluiting en overspanning. Het kernassortiment is direct leverbaar. Dankzij de efficiënte combinatie van strings met kabelbesparingen tot 50% is een ruimtebesparende installatie mogelijk. Met flexibele verbindingstypes: kabelwartels en PV-connectoren.


XEMEX
LEWIZ, de kracht van controle!

Met LEWIZ staat innovatie centraal. LEWIZ is een gecombineerde energiemanagement- en monitoringoplossing die inzicht biedt in het gebruik van uw energie en de apparaten aanstuurt die lokaal energie opwekken en verbruiken. Zo wordt uw eigen energie optimaal gebruikt en worden de kosten van extra energieverbruik onder controle gehouden.


ZHEJIANG KINGDOM SOLAR ENERGY TECHNIC CO., LTD.
Waar worden de beste zonnepanelen gemaakt?

Het eenvoudige antwoord op deze veelgestelde vraag is Oost-Azië, en u zult merken dat de top tien fabrikanten Chinees zijn omdat het grootste deel van de wereldwijde zonnepanelen daar wordt vervaardigd. China is de zonne-productiehub van de wereld geworden. Welkom om de professionele zonnepanelenfabriek uit China te bezoeken - Kingdom Solar.Officiële beurscatalogus

uitgegeven door: