REGISTREER HIER MET UW CODE

Op InterSolution 2020 maakt u kennis met de laatste nieuwigheden van toonaangevende aanbieders van alle typen zonnepanelen, opslagsystemen, omvormers, montagesystemen en gerelateerde producten. Hieronder vindt u een greep uit het aanbod:

BATTERY SUPPLIES
Oplossingen voor opslag van hernieuwbare energie

Battery Supplies onderzoekt al jaren de opties van lithium in vervolgmarkten. Dit heeft geleid tot een nieuw aanbod aan thuisbatterijen en industriële batterijen. Om deze laatste te optimaliseren is er ook een samenwerking met Yuso ontstaan. Yuso zorgt voor de uitwisseling van hernieuwbare energie tussen verschillende partijen. Dankzij de gloednieuwe thuisbatterijen AQ-LITH Energybox van 3, 5 en 7 kWh, kan je meer gebruikmaken van je eigen energie geproduceerd door zonnepanelen. Bovendien komen deze thuisbatterijen ook in aanmerking voor subsidies (in Vlaanderen, België). Voor projecten op grotere schaal hebben we ook een antwoord. De robuuste industriële batterij voor opslag van hernieuwbare energie. De batterij ontworpen en geassembleerd door Battery Supplies slaat overtollige energie van de zonnepanelen en windmolens op en geeft deze later terug wanneer de productie deze nodig heeft. Yuso zorgt voor de intelligente aansturing van de batterij en omvormer.


BAYWA R.E.
Ontdek onze kwaliteitsproducten 

Dit jaar presenteren wij u onze complete zonne-energiesystemen en zelfconsumptie oplossingen. Met de ondersteuning van onze leveranciers geven wij u de mogelijkheid ons volledig portfolio van producten en services te ontdekken – van de planning van een installatie tot de levering van de PV-componenten. Omvormers voor elk projecttype, of in combinatie met opslagsystemen om het eigenverbruik te verhogen – ons productmanagement staat klaar om u erover te infomeren. Een deel van onze stand is gewijd aan ons eigen montagesysteem Novotegra en onze PV-Shelter. Bovendien willen we u graag onze EV-oplader presenteren.


BMP BUILDING SERVICES
Moeder Natuur: de oorspronkelijke ingenieur

‘Zonnebloemen openen, sluiten en volgen de zon voor een optimale energieconversie. Waarom doen we dat ook niet met een uitvoering van zonnepanelen?’, dacht men bij Smartflower. Een prachtig object dat ook bewondering en aandacht oogst, is het resultaat van deze gedachte! In slechts enkele uren kan uw Smartflower worden geleverd, geïnstalleerd en aangesloten op uw huis, zodat u schone energie krijgt van één op zichzelf staand apparaat. Smartflower maakt gebruik van geavanceerde robotica om de zon op intelligente wijze te volgen, wat tot 40% meer energie oplevert dan vaste panelen. Bovendien zal Smartflower zich elke dag automatisch opvouwen en reinigen om het maximale gebruik van de zon te behouden. BMP Building Services is sinds eind 2018 leverancier van de allernieuwste generatie Smartflower in de Benelux. Eind 2019 vormde BMP met twee technische bedrijven uit Nederland Smartflower Benelux.


ESDEC
Esdec breidt staaldaksegment uit

Esdec investeert jaarlijks veel van de tijd en kennis aan innovatie. Zo is de afgelopen jaren veel tijd besteedt aan testen, metingen en het verder ontwikkelen van veilige, betrouwbare montagesystemen. Al deze testen implementeert Esdec in de wijze waarop systemen op het dak ontworpen worden; het innovatief de solarmarkt blijven beïnvloeden door veilige en betrouwbaar gebouwgebonden systemen te ontwerpen en leveren staat daarbij voorop. Esdec heeft onafhankelijk adviesbureau Peutz betrokken bij verschillende testen en certificeringen van de montagesystemen. Naast het uitvoeren van uitgebreide windtesten heeft Esdec ook de calculator laten certificeren door Peutz. Op InterSolution 2020 showt Esdec naast het FlatFix Fusion- en ClickFit EVO-systeem ook een nieuw te introduceren montagesysteem in de ClickFit staaldak range. Esdec highlight hiermee de diversiteit in het installeren van grotere oppervlakken op staaldak waaronder agrarisch, commercieel of residentieel.


SHENZHEN GROWATT NEW ENERGY TECHNOLOGY
Nieuwe generatie residentiële selectie, krachtige en elegante TL-XE-serie

De TL-XE-series is de nieuwste slimme eenfase omvormer on-grid voor residentiële gebruikers. Nieuw ontwerp van hardware/firmware en vorm. Deze series hebben flexibel aanpassingsvermogen van DC/AC-verhouding tot 1,4, string stroom tot 12.5A, compatibel met dubbelglas modules, type II SPD, AFCI optioneel. TL-XE-series met OLED dubbelglas display en touch knopje maken het veel eenvoudiger om de configuratie uit te voeren.


SMA BENELUX
Volledige 360°-ondersteuning mede dankzij nieuwe SMA apps

Zonne-energie rendabel opwekken, opslaan en beheren: SMA stelt het gloednieuwe SMA Energy Systems aan u voor. Dankzij deze nieuwe benadering wordt elke zonnestroominstallatie eenvoudig aangepast aan de wens van de klant. Een modulaire uitbreiding met energiebeheer of opslag is op elk moment mogelijk, en dit voor zowel huishoudelijke, commerciële als industriële toepassingen. SMA focust meer dan ooit op een volledige 360°-ondersteuning voor de installateur met de introductie van de SMA 360° app. De installateur heeft altijd mobiele ondersteuning voorhanden en kan zijn klant nog beter bijstaan. Nieuwe functies zoals een QR-codescan voor inbedrijfstelling en opvolging zorgen voor een maximaal comfort. Daarnaast wordt tijdens de beurs de SMA Energy app gelanceerd waarmee de eindklant steeds een update over zijn installatie kan raadplegen. Verder krijgen fans van e-mobiliteit in primeur de kans om te zien hoe ze met de nieuwe SMA EV Charger hun elektrisch voertuig kunnen opladen met zelfopgewekte, kostenefficiënte zonne-energie.


VOESTALPINE SADEF
Innovatie in daksystemen 

Voestalpine Sadef, fabrikant van staalprofielen en montagesystemen, is ontwerper en toeleverancier voor het 11 MW-dakparallelsysteem. De 150.000 m2-daken worden voorzien van 40 km innovatieve FastSlide rails. Deze rails worden dakparallel geplaatst en geven een superstrakke look. Bijkomend zijn hier minder dakbevestigingen nodig en kan de installatie driemaal sneller gebouwd worden met 50% minder gaten in het dak.


WATTKRAFT BENELUX
Nieuwe 3-fase residentieel en commercieel omvormer van Huawei Solar

Kom naar de stand van Wattkraft Benelux en bewonder de awardwinnende nieuwe 3-fase residentieel en commercieel omvormer van Huawei Solar. De omvormer is klaar voor de toekomst door geïntegreerde plug & play batterij-interface. Recentelijk zijn de eerste omvormers succesvol geïnstalleerd in de Benelux. Quote installateur: "De compacte omvang en de gemakkelijke bevestigingen maakt het mogelijk om de omvormer snel te kunnen installeren." Nieuw: met de Power Control van Wattkraft in combinatie met Huawei SUN2000-omvormers haal je de maximale capaciteit uit jouw PV-systeem zonder de hoofdaansluiting te moeten verzwaren. Benieuwd? Kom langs op de Wattkraft-stand en wordt bijgepraat over de nieuwste technieken.Officiële beurscatalogus

uitgegeven door: