REGISTREER HIER MET UW CODE

Op InterSolution 2022 maakt u kennis met de laatste nieuwigheden van toonaangevende aanbieders van alle typen zonnepanelen, opslagsystemen, omvormers, montagesystemen en gerelateerde producten. Hieronder vindt u een greep uit het aanbod:

2SOLAR SOFTWARE
Software voor elke groeifase van uw solarbedrijf 

Sinds 2013 helpt 2Solar zonnepaneleninstallateurs hun bedrijf soepel te runnen door middel van de inzet van software. Van het salesproces tot de montageplanning, het intekenen van zonnepanelen en het plannen van energieopslag; alles gebeurt vanuit het 2Solar platform. Zo ligt er voor elke groeifase van uw bedrijf een oplossing klaar.


BATTERY SUPPLIES
Slimme systemen voor professionals en particulieren 

Batterij-expert Battery Supplies ontwikkelde een volledig nieuw gamma Li-ionbatterijen voor de opslag van hernieuwbare energie en dat zowel voor de industrie, KMO’s als particulieren. Deze energieopslag verhoogt niet alleen de zelfconsumptie maar helpt ook de pieken af te vlakken en zo de kosten van het capaciteitstarief te beperken.


BELINUS SOLAR
Ultra Black GlasGlas panelen en BIPV-oplossingen met 30 jaar all-in-one garantie

Wij zijn in 2015 begonnen als een Solar ingenieursbureau en kwaliteitsinspectiebedrijf, gespecialiseerd in GlasGlas zonnepanelen en BIPV oplossingen aangedreven door Ultra-Black zonnecellentechniek en DLAR glascoating techniek. De garantie van 30 jaar betreft de kwaliteit en prestaties van het product, de arbeid en de service.


ECOSTAL
Groothandel in fotovoltaïsche oplossingen

We zijn ons bewust van de vele veranderingen in het veld en investeren voortdurend in het zoeken naar nieuwe bereiken om de klimaatuitdagingen van morgen het hoofd te bieden. Daarom bieden we onze installateurs nieuwe oplossingen aan: laadpalen voor elektrische auto's (EV-BOX, Powerdale, Smappe) en opslag (Huawei, BYD, LG Chem, Pylontech batterijen).


FRONIUS INTERNATIONAL
Fronius GEN24 Plus behoort tot de duurzaamste omvormers ter wereld 

Een jaar lang heeft Fronius, samen met een externe duurzaamheidsexpert, de levenscyclus van de GEN24 Plus-inverter geanalyseerd. Van de grondstoffen en materialen, de duurzaamheid tijdens de productie, de transportroutes en de lange levensduur van de producten tot de repareerbaarheid en recycling, alles werd onder de loep genomen.


GINLONG TECHNOLOGIES
Solis - omvormers 

Solis (Stock Code: 300763.SZ), opgericht in 2005, is een van de meest ervaren en grootste fabrikanten van omvormers voor zonne-energie.


GPC EUROPE
Laad jezelf op met GPC’s Smart Storage Solutions

We tonen een uitgebreid gamma aan High en Low Voltage batterijen, alsook compatibele hybride en retrofit omvormers. Wij begeleiden je van A tot Z om de geschikte installatie te configureren naargelang uw verbruik. Overschot aan zonne-energie? Bekijk dan onze slimme boiler sturing die je energie naar de elektrische boiler stuurt.


KOSTAL SOLAR ELECTRIC
Wat kunt u op de stand 8336 van KOSTAL Solar Electric verwachten?


PREMIUM MOUNTING TECHNOLOGIES
Plat dak montagesysteem PMT EVO 2.0 - Gemakkelijk. Flexibel. Veilig.

PMT EVO 2.0, de aerodynamische onderconstructie voor fotovoltaïsche systemen, staat voor eenvoudige installatie, gecertificeerde veiligheid en topprestaties. Ze werd speciaal ontworpen voor platte commerciële daken. Er zijn twee varianten beschikbaar: een zuidelijk systeem en een systeem voor oost-west oriëntatie, elk met een invalshoek van tien en vijftien graden.


SCHLETTER SOLAR
Introductie van onze nieuwe Schletter ProLine

Montage is nu nog sneller en eenvoudiger met onze producten van de Schletter ProLine. Voor meer informatie kunt u ons bezoeken op onze stand in Gent of onze website.


SHENZHEN GROWATT NEW ENERGY
Growatt, 's werelds grootste leverancier van residentiële omvormers

Sinds de oprichting in 2010 is Growatt een werelwijde leider op het gebied van slimme energie-oplossingen. Volgens IHS Markit is Growatt wereldwijd de nummer 1 reseidentiële omvormer leverancier. Het bedrijf bevindt zich ook in de top 5 leveranciers van drie-fase string omvormers voor commercieel en industriële projecten.


SMA BENELUX
SMA onthult nieuwe hybride omvormer op InterSolution

Afspraak op de stand van SMA op woensdag 19 januari om 10u30 om de nieuwe hybride omvormer in het segment Home van op de eerste rij te ontdekken. Onze experten vertellen u er alles over. Aanwezigen ontvangen bovendien een leuke attentie. Uiteraard bent u ook na de onthulling nog welkom op onze stand voor informatie over deze flexibele energie-oplossing!


SMA BENELUX
Capaciteitstarief: welke oplossing kunt u uw klanten bieden?

Wist u dat het capaciteitstarief uw klanten in Vlaanderen per jaar tot 400 € kan kosten? Slim energiebeheer van SMA is de oplossing. Zonder comfortverlies! SMA Energy System Home laat uw klanten toe om verbruikspieken te vermijden en zo aanzienlijk te besparen op hun energiefactuur. Verneem er alles over in onze Masterclass op 19 en 20 januari.


SOLPLANET
Een omvormerfabrikant met een stevig fundament

Solplanet is een merk van AISWEI, dat sinds 2007 omvormers fabriceert. Met een snel groeiend team in de Benelux met specialisten in Sales, Marketing, Logistiek en Techniek kan Solplanet haar goede producten ook goed ondersteunen. We vertellen op de InterSolution-beurs (kopstand: 8412) graag meer over Solplanet, onze technologie en producten. Tot dan!


SUNGROW
Maak kennis met de nieuwe serie van Sungrow voor PV, hybride en opslag

Mis de kans niet om de nieuwe 1- & 3-fase residentiele series en thuisopslag van Sungrow te bekijken. Of het nu gaat om AFCI-technologie, PID-herstel, back-upfunctie, monitoring en nog veel meer, wij hebben u gedekt! Kom langs op stand 8235! Wilt u niet wachten? Schrijf u in voor ons Sungrow Power News en blijf op de hoogte van al het nieuws.


YSEBAERT
Overtollige zonne-energie opslaan met de S³-thuisbatterij van Ysebaert 

De S³ Smart Solar Storage is een compleet voor geconfigureerd installatiepakket en bestaat uit een omvormer/lader van Victron Energy, een lithium batterij van Pylontech en alle nodige toebehoren. De S³ blijft werken bij stroomuitval en werkt samen met elke zonne-omvormer op de markt! Installatie is eenvoudig en geschikt voor elk type net.







Officiële beurscatalogus

uitgegeven door: