REGISTREER HIER MET UW CODE

Op InterSolution 2024 maakt u kennis met de nieuwste oplossingen en innovaties van toonaangevende aanbieders van alle typen zonnepanelen, opslagsystemen, omvormers, montagesystemen en gerelateerde producten. Hieronder vindt u een greep uit de nieuwigheden die u kunt ontdekken.

ANTAI TECHNOLOGY
Antai Solar Unveils Revolutionary SnapFit C&I Mounting System

Antaisolar, de wereldwijde marktleider in leverancier van zonne-energie (PV) trackers en montagesysteemoplossingen. Opgericht in 2006, heeft het momenteel een personeelsbestand van meer dan 800 werknemers opgebouwd, met knowhow-technologie en een in-house R&D-team van 120 specialisten met diverse technische achtergronden. Eind 2022 bedroeg de cumulatieve verzending van zonne-montagesystemen 25,4 GW.


BATTERY SUPPLIES
Pylontech EnergyRack: verbeterde opslag van hernieuwbare energie

Onze geïntegreerde EMS-sturingen voor koppeling met de Day-Ahead en Spot- & Onbalansmarkt maken het verschil om uw Pylontech-batterij, gekoppeld met Victron-omvormers, slim aan te sturen. Zo kan uw energieopslag ten volle renderen en actief bijdragen aan het verlagen van stroompieken, verhogen van de zelfconsumptie en besparen op uw energiekosten.


ECOSTAL
Groothandel in fotovoltaïsche oplossingen

We zijn ons bewust van de vele veranderingen in het veld en investeren voortdurend in het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om de klimaatuitdagingen van morgen het hoofd te bieden. Daarom bieden we onze installateurs nieuwe oplossingen aan: laadpalen voor elektrische auto's en opslag.


ELICITY
Klanten laten besparen met INNOVOLTUS innovaties

Met geavanceerde producten van INNOVOLTUS, zoals JULLIX, het slimme energiemanagementsysteem, MUON, de intelligente laadpaal en NUO, het slimme stopcontact, kunnen huishoudens moeiteloos hun energiefactuur aanzienlijk verlagen door middel van efficiënt energiebeheer. Kom naar de beurs om meer te ontdekken over deze baanbrekende technologieën en hoe ze uw energieverbruik kunnen optimaliseren.


EURO-INDEX
Meetinstrumenten voor PV-installaties

Bezoek ons op InterSolution en ontdek onze meetinstrumenten voor PV-installaties waaronder de nieuwste aanwinst, de PVChecks-PRO. Voer veiligheidsmetingen en tests uit op individuele of reeksen strings met slechts één druk op de GO-knop (conform IEC/EN62446). Verbeter efficiëntie en betrouwbaarheid dankzij deze nieuwste technologie.


FOX ESS
Je energie-opslagsysteem opschalen: ontdek de H3-Pro en micro-omvormer van Fox ESS

Fox ESS, een gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige omvormers, accu's, AIO's en EV-laders, neemt deel aan InterSolution 2024 en presenteert de nieuwste noviteiten zoals de H3-Pro en de micro-omvormer. De H3-Pro serie, een 3-fase hybride omvormer met 3 MPPT's en een uitgebreid vermogensbereik van 10kW tot 30kW maakt schaalbaarheid tot 300kW mogelijk.


KOSTAL SOLAR ELECTRIC
De nieuwe omvormers van KOSTAL - Meer vermogen & innovaties

Nieuw! De PIKO CI commerciële omvormer is nu ook verkrijgbaar met 100 kW. De omvormer is voorzien van vlamboogdetectie en overspanningsbeveiliging. Voor de residentiële sector presenteert KOSTAL de PLENTICORE G3, die tot 20 kW vermogen en een back-up functie biedt. KOSTAL toont ook de bekroonde ENECTOR wallbox.


LIFEPOWR
Energietransitie ondersteunen via flexibele energieconsumptie

FlexiO van LIFEPOWR is de slimme aansturing van batterij en laadpaal met optimaal gebruik van zonne-energie. Eenvoudig te installeren en compatibel met de meest courante merken. Gebruikers genieten van een lagere elektriciteitsfactuur én extra inkomsten door netbalancering en dit volledig ontzorgd.


SHENZHEN ATESS POWER TECHNOLOGY
A Brief Introduction of ATESS

Met een geavanceerde en geautomatiseerde fabriek, opgericht in 2017, biedt Shenzhen ATESS Power Technology Co., Ltd. oplossingen, waaronder omvormers van 5 kW tot 1 MW voor residentiële, commerciële en nutstoepassingsscenario's. Het portfolio van EV-laders bestaat uit AC/DC EV-laders van 7 kW tot 400 kW voor thuis- en openbare laadstations.


SHENZHEN GROWATT NEW ENERGY
The Introduction of Growatt New Energy

Growatt is een van de wereldwijd leidende spelers in duurzame decentrale opwekking van energie. Wij zijn gespecialiseerd in groene opwekking van energie, opslag en slim beheer van energie verbruik.


SMA BENELUX
SMA Home Storage: krachtige thuisbatterij voor ongeëvenaarde flexibiliteit

Ontworpen voor intensief gebruik biedt de SMA Home Storage uitbreidbare capaciteit van 3,2 kWh tot 16,4 kWh met 3 montage-opties, ook buitenshuis dankzij beschermingsklasse IP65! Bied klanten krachtige en langdurige opslag met 8.000 laadcycli en 10 jaar garantie*. Compatibel met de 3-fasige hybride Sunny Tripower Smart Energy en weldra met de nieuwe Sunny Boy Smart Energy. (* na registratie)


SOCOMEC
Socomec loopt voorop op het gebied van groene energieopslag

Socomec is een specialist in beschikbaarheid, controle en veiligheid van elektrische netten, samen met expertise in elektrische energieopslag. Ontdek onze innovaties met SUNSYS HES L (100 kVA / 186 kWh tot 600 kVA / 1674 kWh) en de nieuwe SUNSYS HES XXL (1 MVA / 1 MWh tot 6 MVA / 20 MWh), uitbreidbaar voor meer vermogen in parallelle installaties. Werk samen met ons aan het vormgeven van een duurzame energietoekomst.


SOLIS (GINLONG TECHNOLOGIES)
Solis is one of the most experienced and largest manufacturers of string inverters

Solis (Stock Code:300763.SZ), opgericht in 2005, is een van de meest ervaren en grootste fabrikanten van omvormers voor zonne-energie.


TRACE SOFTWARE
archelios™ Suite – alles-in-één oplossing voor PV-installaties

Bestaand uit archelios™ PRO en archelios™ CALC, maakt de software suite archelios™ het mogelijk, om elk type zonnepanelen-stelsel in zijn geheel te ontwerpen: vanaf 3D modellering en modules lay-out, tot berekening en controle volgens de elektrische normen, dit inclusief de opbrengst- en rentabiliteitsstudie.


ZHEJIANG BENYI NEW ENERGY
Beny: A Top “PV+Energy Storage+EV Charger” Solution Provider

Beny is een snel ontwikkelend nieuw energiebedrijf opgericht in 2011 dat fotovoltaïsche componenten, elektrische laders, microomvormers en energieopslagproducten levert. Het is toegewijd aan het aanbieden van hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen.


ZHEJIANG KINGDOM SOLAR ENERGY TECHNIC
Kingdom Solar is a professional manufacturer of PV modules with 14 years of production experience

Met een jaarlijkse productiecapaciteit van 5GW zijn onze producten verkocht aan meer dan 100 landen. Het productassortiment loopt van 410 W tot 720 W, zowel P-type als N-type. We houden een grote voorraad aan in Duitsland (2-3MW/maand), alle panelen worden ingeklaard door de douane en kunnen binnen een week worden geleverd. Wij bieden: de beste kwaliteit, redelijke prijs en de beste diensten!Officiële beurscatalogus

uitgegeven door: