REGISTREER HIER MET UW CODE

10e editie Europese solarvakbeurs


Veilig netwerken en innovaties ontdekken op InterSolution 2022

Coronamaatregelen:

Naar aanleiding van de coronamaatregelen van de Belgische overheid vragen wij u om uw Covid Safe Ticket (COVID-Certificaat) aan de ingang van de beurs te tonen.
Gelieve ook een mondmasker te dragen en voldoende afstand te houden.
Wij voorzien elke ochtend een sneltestruimte voor wie nog niet volledig of niet gevaccineerd is.
Alvast dank voor uw begrip.

Meer infoOp woensdag 19 en donderdag 20 januari 2022 vindt in Flanders Expo Gent de 10e editie plaats van InterSolution, dé netwerk- en vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux.

Het succes van editie 2020 bevestigt de definitieve doorbraak van zonne-energie in de Benelux. De aandacht voor zonne-energie neemt alleen maar toe en bedrijven investeren steeds meer in solaroplossingen. Zonne-energie is én blijft de toekomst.

Net als de voorgaande edities sinds 2009 – met gemiddeld 3.800 bezoekers – wordt InterSolution 2022 een internationaal B2B-forum voor de solarindustrie, waar vraag en aanbod elkaar treffen.

Toonaangevende leveranciers uit heel Europa demonstreren er hun laatste nieuwigheden op het vlak van zonnepanelen en energieopslag, montagesystemen en regeltchnieken, en software en monitoring. Een bezoek aan InterSolution is daarom nuttig voor élke professional die met de solar business in aanraking komt, zoals installateurs, elektriciens, aannemers, dakwerkers, loodgieters en architecten.


Bent u producent of groothandelaar van solarinstallaties en toebehoren? Dan mag uw stand niet ontbreken op onze vakbeurs!

Wenst u dé vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux te bezoeken? Schrijf u nu in voor InterSolution 2022. De toegang is gratis.

We willen de solarbeurs optimaal afstemmen op uw wensen. Heeft u tips en advies voor verbeteringen? Contacteer ons.


Met zonnige groeten,

Delphine Martens
Exhibition Manager


Terugblik op een geslaagde editie van InterSolution 2020

Bekijk de video:
Officiële beurscatalogus

uitgegeven door: