REGISTREER HIER MET UW CODE

13e editie Europese solarvakbeurs voor de Benelux


Netwerken en innovaties ontdekken op InterSolution 2025

Op woensdag 29 en donderdag 30 januari 2025 vindt in Flanders Expo Gent de 13e editie plaats van InterSolution, dé netwerk- en vakbeurs voor zonne-energie voor de Benelux.

De aandacht voor zonne-energie neemt alsmaar toe en bedrijven investeren steeds meer in solaroplossingen. Zonne-energie is én blijft de toekomst.

Net als de voorgaande edities sinds 2009 wordt InterSolution 2025 een internationaal B2B-forum voor de solarindustrie, waar vraag en aanbod elkaar treffen.

Toonaangevende leveranciers uit heel Europa demonstreren er hun laatste nieuwigheden op het vlak van zonnepanelen en energieopslag, montagesystemen en regeltchnieken, en software en monitoring. Een bezoek aan InterSolution is daarom nuttig voor élke professional die met de solar business in contact komt, zoals installateurs, elektriciens, aannemers, dakwerkers, loodgieters en architecten.


Bent u producent of groothandelaar van solarinstallaties en toebehoren? Dan mag uw stand niet ontbreken op onze vakbeurs!

Wenst u dé vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux te bezoeken? Schrijf u nu in voor InterSolution 2025. De toegang is gratis.

We willen de solarbeurs optimaal afstemmen op uw wensen. Heeft u tips en advies voor verbeteringen? Contacteer ons.


Met zonnige groeten,

Delphine Martens
Exhibition Manager


Bekijk deze video van editie 2024:
Officiële beurscatalogus

uitgegeven door: