REGISTREER HIER MET UW CODE

11e editie Europese solarvakbeurs


Netwerken en innovaties ontdekken op InterSolution 2023

Op woensdag 25 en donderdag 26 januari 2023 vindt in Flanders Expo Gent de 11e editie plaats van InterSolution, dé netwerk- en vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux.

Het succes van editie 2022 bevestigt de definitieve doorbraak van zonne-energie in de Benelux. De aandacht voor zonne-energie neemt alleen maar toe en bedrijven investeren steeds meer in solaroplossingen. Zonne-energie is én blijft de toekomst.

Net als de voorgaande edities sinds 2009 wordt InterSolution 2023 een internationaal B2B-forum voor de solarindustrie, waar vraag en aanbod elkaar treffen.

Toonaangevende leveranciers uit heel Europa demonstreren er hun laatste nieuwigheden op het vlak van zonnepanelen en energieopslag, montagesystemen en regeltchnieken, en software en monitoring. Een bezoek aan InterSolution is daarom nuttig voor élke professional die met de solar business in contact komt, zoals installateurs, elektriciens, aannemers, dakwerkers, loodgieters en architecten.


Bent u producent of groothandelaar van solarinstallaties en toebehoren? Dan mag uw stand niet ontbreken op onze vakbeurs!

Wenst u dé vakbeurs voor zonne-energie in de Benelux te bezoeken? Schrijf u nu in voor InterSolution 2023. De toegang is gratis.

We willen de solarbeurs optimaal afstemmen op uw wensen. Heeft u tips en advies voor verbeteringen? Contacteer ons.


Met zonnige groeten,

Delphine Martens
Exhibition Manager


Bekijk deze video van editie 2020:
Officiële beurscatalogus

uitgegeven door: